Rookmot, Hout en Zout

!

Rookzout

Maak je vis of vlees eens extra lekker met dit rookzout! Vooral je vis lekker hierin pekelen voor dat je gaat roken is heerlijk! Je zal echt het verschil proeven.

Ook je scharren hierin pekelen voordat je ze gaat drogen is super lekker.

Rookhout snippers

Bij ons is er rookhout bestelbaar in verschillende houtsoorten en verschillende formaten zak. Zodat u zelf de smaak kan bepalen en de hoeveelheid hout die u geleverd krijgt.

Momenteel is er alleen beuken verkrijgbaar, maar binnenkort zuller er ook andere smaken bestebaar zijn.

Rookhout blokken gemengd

Deze zakken met gemengd hout in blokvorm bestaan uit Beuken en Eiken hout en er zit 1500 gram in een zak. Als de rookoven lekker aan is door middel van de houtsnippers leg je deze blokken erin, die branden wat langer en zorgen voor een gemakkelijker controlleerbaar vuurtje. Waarna je de mot er op kan gooien voor het roken zelf.

Rookmot

Bij ons is er rookmot in verschillende houtsoorten te bestellen voor de smaak naar je eigen smaak aan te passen. Ook zijn er verschillende formaten zak te bestellen, afhankelijk of je zo maar eens rookt of grootverbruiker bent.

Momenteel is er alleen beuken verkrijgbaar, maar andere smaken zuller snel aan het programma worden toegevoegd.

Kruiden Rookmot

Deze kruiden rookmot is mijn eigen favoriet qua smaak. Hiermee geef je vis in ieder geval echt een hele lekkere smaak mee vind ik zelf. Sowieso heerlijk voor paling en makreel!

Verkrijgbaar in 2 formaten zak